2009-07-27

Stråååket

Men fy i helskotta vilka roliga dagar jag har haft! Träningsvärk i magen is not a understatement.
Lördagen, en av de bästa kvällarna i mitt liv må jag säga. Roligaste om inte annat. Det började med en riktigt soft förfest och tyr var väl kanske det för annars hade vi nog inte orkar med att leva runt som vi gjorde.

Invito var givet och där dansade vi rumporna av oss. Det blev även lite öl och armbrytning. Ja, inte vi då men två killar hade fått för sig att den som vann skulle få gå hem med mig. Jag sprang när vinnaren var korad!
När tälten stängde klockan 1 hade vi mersmak. Så vi gick till G3, men det var efter att jag brutit mig in på en gård för att kissa. Lyckades lirka upp staketet och in trädde jag. Behöver jag säga att jag var något onykter. Men det kanske förstås när jag berättar att när jag kommer in på gården står det folk där och jag vinkar och ´går o sätter mig i busken. Hahaha, herre guud!

Men G3 var i alla fall kung. Vi dansade och hoppade så vi fick ont i benen. Sedan var det sibyllakäk på bussen hem. Den delen ska vi låta vara censurerad. Det räcker att Frida vet. Hysteriskt roligt var det i alla fall. På bussen fanns även en nerblodad Johannes som bjöd på efterfest. Detta var givet och taget. 06.40 traskade vi hem efter en komplett kväll, natt och morgon.
Igår, då började dagen väldigt lugnt. Vi sov till ca 15.00 och sedan gjorde vi oss i ordning för gillmiddag hemma hos Johanna.

Riktigt mysig middag med god mat, jätte god kaka, kanoners sällskap och TP. Ja, sedan blev det stråket. Såklart. Men de andra bangade. Så jag åkte faktiskt ner till mamma och Mona. Vem kunde ana att kärringarna kunde festa så hårt. Efter en massa Ständut Blakk (som gjorde att jag bestämde mig för att Hallelujah ska spelas på min begravning) och och skrika halsen av sig gick vi på Captain Cook där jag drack öl med engelsmän. Pjuh, det var mina 2 dagar. Jag blir nästan avis på mig själv. Nu ska jag in till stråket igen och äta middag. Hej Svejs, vi ses i dimman!

No comments: