2007-10-29

Helgens härligheter

I fredags tog mitt firande fart på riktigt. Jag hade svenska på eftermiddagen då jag fick veta att jag fick MVG i kursen. Faaaan vad glad jag är över det, som jag slitit med att komma över en av mina värsta mardrömmar, hålla tal. Och naturligtvis bestod hela kursen av just det, men jag lyckades! Fan vad bra jag är, bara måste få skryta.

Ja, efter det blev det en tågresa hem till Östersund med Fanny som smugglat med sig en flaska champagne. Smygandes satt vi o drack ur plastmuggar då vi kom på att det är olagligt att dricka på offentliga platser. Haha. Ja, iaf. 2 timmar sedare när vi blivit så där härligt fulla och fnittriga så var tåget framme. Då gick vi till Plaza för att äta after work och dricka lite cosmopolitan. Grymt gott! :P Med en mätt mage så rultade vi hemöver för att göra oss i ordning för kvällens utgång. Till det blev det ännu mer alkohol i form av vin. 1 flaska senare kom Johanna över innan vi tillslut fick kuta ut till bussen som tog oss till News. Den urgulliga vakten (<3) önskade mig grattis i efterskott och öppnade dörrarna till härligheten. Träffade jätte mycket roligt folk och betalade inte för mig en enda gång! Under resten av natten lyckades jag få i mig ännu lite mera vin, en cider och 3 shots. Puh. Men roligt var det. Natten rundades av med segtuggade hamburgare på McDonalds och lite yrsel.

I lördags vaknade jag tidigt, som vanlig efter att jag varit ute. Förstår inte varför jag inte kan sova då?! Ja, en lite halv seg Fanny och Johanna gnuggade sömngruset ut ögonen och gjorde oss i ordning för ännu en natt av firning. Vi åkte och hämtade mat från catering firman, dukade, städade, fixade oss i ordning och innan vi äns hunnit tagit ut soporna så kom de allt för tidiga gästerna. Kastade in soporna i skrubben och torkade av svetten men baksidan av handen. Full rulle. Det blev middag, skratt och en massa kärlek.

Nu är det måndag och jag har fortfarande inte tagit igen mig helt. Hade absolut ingen lust att följa med mamma och tränade idag så därför ringde jag Johanna och Sofie istället och vi gick och fikade på News, och tro det eller ej men ägaren kände igen mig. Det var han som var vakt i lördags. Så som ett extra grattis så fick jag gratis vaniljsås till min äpple och kanel muffins. Sicket flyyyt :D


Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och titta på film.

Pöss och Kräm

No comments: